Актуальні проблеми формування риторичної особистості вчителя в україномовному просторі: збірник наукових праць (за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції 23 квітня 2015 р.)

Климова, К. Я., ed. (2015) Актуальні проблеми формування риторичної особистості вчителя в україномовному просторі: збірник наукових праць (за матеріалами Всеукраїнської науково-практичної Інтернет-конференції 23 квітня 2015 р.). ЖДУ ім. І. Франка, ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (2MB) | Перегляд

Опис

У збірнику вміщено статті, присвячені проблемам риторичної підготовки педагогів в Україні, висвітлено інноваційні технології навчання риторики у ВНЗ та школі. Статті відомих українських науковців, викладачів, учителів-словесників та студентів, які проводять наукові дослідження у риторичній, літературознавчій та лінгводидактичній площинах, свідчать про актуальність риторизації вітчизняної освіти. Матеріали книги цікаві для викладачів-філологів, вчителів, студентів педагогічних спеціальностей ВНЗ та всіх, хто не байдужий до українського слова та мистецтва красномовства.

Тип елементу : Книга
Ключові слова: У збірнику вміщено статті, присвячені проблемам риторичної підготовки педагогів в Україні, висвітлено інноваційні технології навчання риторики у ВНЗ та школі. Статті відомих українських науковців, викладачів, учителів-словесників та студентів, які проводять наукові дослідження у риторичній, літературознавчій та лінгводидактичній площинах, свідчать про актуальність риторизації вітчизняної освіти. Матеріали книги цікаві для викладачів-філологів, вчителів, студентів педагогічних спеціальностей ВНЗ та всіх, хто не байдужий до українського слова та мистецтва красномовства.
Теми: P Мова та література > P Філологія. Лінгвістика
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра початкової освіти та культури фахової мови
Користувач, що депонує: ПК Кафедра
Дата внесення: 08 Черв 2015 22:55
Останні зміни: 08 Черв 2015 22:55
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/17718

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу