Літописець. Збірник тез за матеріалами IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Права людини: історичний вимір і сучасні тенденції"

Рудницька, О. П., Ярмошик, Іван, eds. (2017) Літописець. Збірник тез за матеріалами IV Всеукраїнської науково-практичної конференції "Права людини: історичний вимір і сучасні тенденції". Житомир: ФО-П Левковець Н. М..

[img]
Перегляд
pdf
Download (1MB) | Перегляд

Опис

У збірнику представлені тези доповідей, які були оприлюднені на ІV Всеукраїнській науково-практичній конференції «Права людини: історичний вимір і сучасні тенденції», що відбулася у Житомирському державному університеті імені Івана Франка 24-25 листопада 2016 року. Розміщені у збірнику тези доповідей стосуються таких напрямків: «Права людини в процесі українського державотворення», «Конституційний статус людини і громадянина: проблеми захисту», «Причини корупції в Україні, шляхи її подолання», «Політична корупція в сучасній Україні», «Козацтво як правовий фактор українського державотворення», «Права жінок та шляхи їх забезпечення». Розрахована на науковців, викладачів, аспірантів, студентів, всіх, хто цікавиться проблемами прав людини.

Тип елементу : Книга
Теми: K Право > K Право (Загальне)
Підрозділи: Історичний факультет > Кафедра права та публічного управління
Користувач, що депонує: Лаборант іст. фак. Світлана Чорновіл
Дата внесення: 11 Трав 2017 08:59
Останні зміни: 11 Трав 2017 09:07
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24525

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу