Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів

Корх, Н. С., Тетеріна, С. М. (2017) Перспективи використання нової рослинної сировини як компонента м’ясних продуктів. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. с. 171-172.

[img]
Перегляд
Text
Download (341kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QR Мікробіологія
Підрозділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач, що депонує: ст.лаб. А. А. Гирина
Дата внесення: 29 Трав 2017 12:40
Останні зміни: 29 Трав 2017 12:40
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24741

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу