Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 174–175.
|
Текст
Download (346kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | Q Наука > QR Мікробіологія |
Відділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
Користувач: | А. А. Гирина |
Дата подачі: | 29 Трав 2017 12:40 |
Оновлення: | 29 Трав 2017 12:40 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24743 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |