Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини

Макаренко Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. С. 174–175.

[img]
Preview
Текст
Download (346kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: Q Наука > QR Мікробіологія
Відділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач: А. А. Гирина
Дата подачі: 29 Трав 2017 12:40
Оновлення: 29 Трав 2017 12:40
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24743

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу