Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини

Макаренко, Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. с. 174-175.

[img]
Перегляд
Text
Download (346kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: Q Наука > QR Мікробіологія
Підрозділи: Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін
Користувач, що депонує: ст.лаб. А. А. Гирина
Дата внесення: 29 Трав 2017 12:40
Останні зміни: 29 Трав 2017 12:40
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24743

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу