Макаренко, Є. В. (2017) Оцінка антагоністичних властивостей хлібобулочних виробів при використанні в їх приготуванні екстракту шипшини. Біологічні дослідження – 2017: Збірник наукових праць.. с. 174-175.
|
Text
Download (346kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | Q Наука > QR Мікробіологія |
Підрозділи: | Факультет фізичного виховання та спорту > Кафедра медико-біологічних дисциплін |
Користувач, що депонує: | ст.лаб. А. А. Гирина |
Дата внесення: | 29 Трав 2017 12:40 |
Останні зміни: | 29 Трав 2017 12:40 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/24743 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |