Основи валеології, анатомії і фізіології дітей (дошкільний та молодший шкільний вік) для студентів 4 курсу спеціальності 013 Початкова освіта

Сорочинська, О. А., Павлюченко, О. В. (2020) Основи валеології, анатомії і фізіології дітей (дошкільний та молодший шкільний вік) для студентів 4 курсу спеціальності 013 Початкова освіта. Житомир: вид-во ЖДУ ім. І. Франка. (У процесі публікації)

[img]
Перегляд
pdf
Download (1MB) | Перегляд

Опис

Запропонований конспект лекцій містить основні питання, необхідні для поглиблення та розширення знань студентів із вікових анатомо-фізіологічних особливостей дітей дошкільного і молодшого шкільного віку. Зокрема, суті понять здоров’я, хвороба, здоровий спосіб життя, фактори формування здоров’я людини. Конспект лекцій сприятиме систематизації, поглибленню, розширенню та узагальненню фізіолого-валеологічних знань, умінь та навичок, набутих студентами під час опанування матеріалу з курсу «Основи валеології, анатомії і фізіології дітей»; формуванню їх компетентності у сфері природничих наук, здоров’язберігаючої та валеологічної компетентності. Він допоможе студентам успішно підготуватися до майбутньої педагогічної діяльності у закладах освіти, ефективно здійснювати здоров’язберігаючу роботу з дітьми. Призначений для студентів денної та заочної форми навчання, що здобувають освіту за спеціальностями 012 Дошкільна освіта, 013 Початкова освіти та працівників закладів дошкільної освіти й вчителів початкових класів.

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Інститут педагогіки > Кафедра теорії та методик дошкільної й інклюзивної освіти
Користувач, що депонує: асистент І.О. Денисюк
Дата внесення: 23 Черв 2020 08:31
Останні зміни: 23 Черв 2020 08:36
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/31239

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу