Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Ландшафтознавство» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Географія)»

Коцюба, І. Ю., Андрійчук, Т. В. (2021) Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Ландшафтознавство» для підготовки фахівців першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка спеціальності 014.07 Середня освіта (Географія) за освітньо-професійною програмою «Середня освіта (Географія)». ЖДУ ім. І. Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (901kB) | Перегляд

Опис

Методичні рекомендації до самостійної роботи студентів із навчальної дисципліни «Ландшафтознавство» розроблені у відповідності з діючими програмами з ландшафтознавства для студентів природничих факультетів університетів. Рекомендації призначені для самостійної роботи студентів з курсу «Ландшафтознавство» та можуть бути використані для всіх видів контролю. Включають тести закритої форми, контрольні питання, список тем для підготовки рефератів і повідомлень, перелік питань для підготовки до складання екзамену, а також список рекомендованої літератури, вивчення якої дозволить успішно впоратись із запропонованими завданнями. Виконання завдань методичних рекомендацій сприяє кращому засвоєнню освітньої компоненти «Ландшафтознавство». Для студентів природничих факультетів.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 25 Січ 2021 09:28
Останні зміни: 25 Січ 2021 09:28
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/32159

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу