Тестові завдання для самоконтролю з оволодіння аспірантами (спеціальність 091 Біологія) навчальною дисципліною «Основи зоологічної систематики та номенклатури»

Мороз, В. В., Стадниченко, А. П. (2021) Тестові завдання для самоконтролю з оволодіння аспірантами (спеціальність 091 Біологія) навчальною дисципліною «Основи зоологічної систематики та номенклатури». ЖДУ ім. І. Франка, Житомир.

[img]
Перегляд
Text
Download (2MB) | Перегляд

Опис

Тестові завдання розроблено для самоконтролю з оволодіння аспірантами нормативною навчальною дисципліною підготовки фахівців третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти галузі знань 09 Біологія спеціальності 091 Біологія «Основи зоологічної систематики та номенклатури». Тестові завдання розроблено у відповідності з діючою програмою навчальної дисципліни та побудовано за принципом програмованої перевірки знань з усіх тем курсу, що дозволяє аспірантам перевірити, наскільки повно засвоєний матеріал, що вивчається. Завдання в тестовій формі можуть бути застосовані для реалізації як навчальної, так і контролюючої функцій.

Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра зоології, біологічного моніторингу та охорони природи
Користувач, що депонує: kaf.zoology Zoo KZ
Дата внесення: 22 Січ 2021 14:47
Останні зміни: 22 Січ 2021 14:51
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/32162

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу