Павлова, С. І.
(2022)
Статистика. Методичні вказівки для підготовки до практичних занять, виконання лабораторних робіт та самостійної роботи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа.
[Навчальний матеріал]
Опис
Освітня компонента «Статистика» займає важливе місце в системі загальної підготовки здобувача, позв'язуючи загальнонаукові і загальноосвітні компоненти з освітніми компонентами фахового спрямування.
Дані методичні вказівки будуть у нагоді здобувачам вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» при підготовці до практичних занять, самостійному опануванні окремих тем курсу, виконанні лабораторних робіт з методів спостереження, аналізу та прогнозуванні розвитку соціально-економічних явищ, підготовці до поточного та підсумкового контролю.
Actions (login required)
|
Перегляд елементу |