Харчишина, О. В. (2012) ОРГАНІЗАЦІЙНА КУЛЬТУРА ЯК ВАЖЛИВА СКЛАДОВА СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВАМИ. Економіка. Управління. Інновації. (1 (7)).
|
Text
Download (323kB) | Перегляд |
Опис
Узагальнено результати досліджень щодо значення організаційної культури підприємства і методики її діагностики. Розглянуто результати застосування методів анкетного обстеження і багатомірного факторного аналізу в процесі оцінки організаційної культури підприємств харчової промисловості. Визначено п’ять синтетичних факторів формування організаційної культури на досліджуваних підприємствах.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | організаційна культура, організаційна ефективність, харчова промисловість, багатомірний факторний аналіз |
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 20 Лист 2012 14:13 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8327 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |