Харчишина, О. В. (2011) РОЛЬ КОРПОРАТИВНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЦЕНТРУ У ФОРМУВАННІ ОРГАНІЗАЦІЙНОЇ КУЛЬТУРИ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ПРОМИСЛОВОСТІ. In: ХХХVІ наук.-практ. міжвуз. конф., присвячена Дню науки, 12–13 травня 2011 р., Житомир.
|
Text
Download (160kB) | Перегляд |
Опис
Виділено зміст основних напрямів корпоративної освіти на підприємствах харчової промисловості та їх влив на організаційну культуру.
Тип елементу : | Доповідь на конференції або симпозіумі (Програмний виступ) |
---|---|
Теми: | H Соціальні науки > HD Промисловість. Землевикористання. Робоча сила > HD28 Управління. Індустріальне управління |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Лаборант Белла Антонян-Шевчук |
Дата внесення: | 26 Лист 2012 12:37 |
Останні зміни: | 15 Серп 2015 02:28 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/8434 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |