Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2020

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Група по: Автори | Тип елементу | Немає групування
Число елементів: 9.

Вікарчук, О. І., ed. (2020) Збірник тез доповідей ІI науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації». ЖДУ ім. І. Франка.

Вікарчук, О. І., ed. (2020) Збірник тез доповідей Х Міжвузівської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту та маркетингу в ХХІ ст.». ЖДУ ім. І.Франка, ЖДУ ім. І.Франка.

Yakobchuk, R., Lementar, S. (2020) Influence of gas-dynamic parameters of the heat carrier on the efficiency of drying peas in rotary dryers with a fluidized bed. Ukrainian Food Journal, 9 (2).

Іваненко, В. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СТАТИСТИКА». Державний університет "Житомирська політехніка".

Боцян, Т. В. (2020) Game theory application to the CSR practice. In: ІІ Міжнародна науково-практична конференція Проблеми формування та реалізації регіональної економіки, м. Запоріжжя, 30 травня 2020 року.

Вікарчук, О. І., Пойта, І. О., Ніколаєнко, С. М., Калініченко, О. О. (2020) Strategiczne perspektywy rozwoju wspolczesnego biznesu Стратегічні перспективи розвитку інноваційного бізнесу. ЖДУ ім. Івана Франка, ЖДУ ім. Івана Франка, с. 1-225.

Кащук, К. М. (2020) Роль емоційного інтелекту в діяльності менедерів освіти. Особистісне зростання: теорія і практика.

Опанащук, Ю. Я. (2020) Туристичний бізнес в Україні: стан та перспективи розвитку. Стратегія економічного розвитку України (46). с. 181-188. ISSN 2415-7112

Пойта, І. О., Мосійчук, І. В. (2020) Economy digitalization as a digital transformation tool of Ukraine. Економіка. Управління. Інновації (27). ISSN 2410-3748

Цей список був створений у Thu Apr 18 04:23:30 2024 EEST.