Вгору на рівень |
Yakobchuk, R., Lementar, S. (2020) Influence of gas-dynamic parameters of the heat carrier on the efficiency of drying peas in rotary dryers with a fluidized bed. Ukrainian Food Journal, 9 (2).
Кащук, К. М. (2020) Роль емоційного інтелекту в діяльності менедерів освіти. Особистісне зростання: теорія і практика.
Опанащук, Ю. Я. (2020) Туристичний бізнес в Україні: стан та перспективи розвитку. Стратегія економічного розвитку України (46). с. 181-188. ISSN 2415-7112
Пойта, І. О., Мосійчук, І. В. (2020) Economy digitalization as a digital transformation tool of Ukraine. Економіка. Управління. Інновації (27). ISSN 2410-3748
Боцян, Т. В. (2020) Game theory application to the CSR practice. In: ІІ Міжнародна науково-практична конференція Проблеми формування та реалізації регіональної економіки, м. Запоріжжя, 30 травня 2020 року.
Опанащук, Ю. Я. (2020) Концепт «культурний туризм» в парадигмі національних державотворчих процесів. In: Міжнародна науково-практична конференція «Адміністративно-територіальні та економічно-просторові кордони регіонів», 19-20 березня 2020 р., КНЕУ.
Вікарчук, О. І., ed. (2020) Збірник тез доповідей ІI науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні перспективи готельно-ресторанного бізнесу в Україні: досвід, проблеми та інновації». ЖДУ ім. І. Франка.
Вікарчук, О. І., ed. (2020) Збірник тез доповідей Х Міжвузівської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту та маркетингу в ХХІ ст.». ЖДУ ім. І.Франка, ЖДУ ім. І.Франка.
Вікарчук, О. І., Пойта, І. О., Ніколаєнко, С. М., Калініченко, О. О. (2020) Strategiczne perspektywy rozwoju wspolczesnego biznesu Стратегічні перспективи розвитку інноваційного бізнесу. ЖДУ ім. Івана Франка, ЖДУ ім. Івана Франка, с. 1-225.
Іваненко, В. О. (2020) МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ для проведення практичних занять з навчальної дисципліни «СТАТИСТИКА». Державний університет "Житомирська політехніка".