Елементи, в яких Відділ: "Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" та Рік: 2024

Вгору на рівень
Експорт в [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Перейти до: A | I | N | O | І | Б | К | О | П | С | Ф
Число елементів: 26.

A

Alieksieienko, T., Zelenko, О., Ripka, G., Fostolovych, V., Kyryllova, V., Popova, Y. (2024) Globalisation as a factor in the development of modern education in the European Union and Ukraine. AD ALTA: Journal of Interdisciplinary Research, 1 (14). с. 240-243. ISSN 1804-7890

I

Ievdokymov, Viktor, Frikel, Andrii, Polishchuk, Volodymyr, Savchuk, Serhii, Клімова, І. О. (2024) Cybercrime and Information Protection in the Field of State Security: Сurrent Threats and Measures for their Prevention. Economic Affairs (69). с. 61-69. ISSN 0976-4666

Ivanenko, Valentyna, Klimova, Inna, Morozov, Vitaly (2024) Swot analysis: navigating sustainability amid uncertainty. Економіка. Управління. Інновації. ISSN 2410-3748

N

Nastenko, Mariya, Yokhna, Mykola, Kryvoruchko, Oksana, Savitskaya, Maryia, Ivanenko, Valentyna (2024) Servant Leadership in the Service Sector: Linkages with Employee Motivation and Retention. International journal of organizational leadership (13). с. 6-25.

O

Oneshko, Svitlana, Ivanenko, Valentyna, Tryfonova, Olena, Kozachenko, Anna, Baranets, Hanna (2024) Challenges and Prospects for Auditing and Analysing the Financial Statements of Ukrainian Enterprises during Martial Law. Pacific B usiness R eview (International) (16(10)). с. 87-97.

І

Іваненко, В. О., Скриннік, В. І., Лукашевич, Ю. Л. (2024) Фінансовий менеджмент у готельно-ресторанній справі: проблеми та перспективи. Академічні візії (31).

Б

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2024) Сучасний програмний продукт в управлінні готельно-ресторанним бізнесом – Poster. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.

Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2024) Траєкторія розвитку систем управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах цифрових трансформацій. In: Міжнародна науково-практична конференція «Траєкторія розвитку бізнесу, управління та права в умовах глобальних ризиків», 23-24 травня 2024 року, Київ.

К

Калініченко, О. О., Мосійчук, І. В. (2024) Вплив інфлюенс маркетингу на підприємницьку діяльність. In: VІ Міжнар. наук.-практ. конф. "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування", 9–10 травня 2024 року, м. Львів, Львів.

Калініченко, О. О., Мосійчук, І. В., Пойта, І. О. (2024) Пріоритетні напрями управління діяльністю міжнародних корпорацій в Україні. In: XLVІІ International scientific and practical conference «The Future of Scientific Discoveries: New Trends and Technologies», November 13-15, 2024, Marseille, France.

Кащук, К. М. (2024) Innovative technologies as a factor in improving the quality of service organization in the hotel and restaurant business. Економіка. Управління. Інновації (34). с. 50-61. ISSN 2410-3748

Кучай, О. В., Мітяєва, Т. Л., Іваненко, В. О. (2024) Marketing management in global tourism: analysis of international strategies and practices. The Science of Tomorrow: Innovative Approaches and Forecast. с. 174-179.

О

Опанащук, Ю. Я. (2024) Засоби державного регулювання якості послуг підприємств сфери туризму: теоретичний синтез. Юридична Україна (7). с. 18-24. ISSN 2308-9636

П

Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А., Фостолович, Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Пойта, І. О., Білоус, В. (2024) Використання сучасних digital-технологій у менеджменті. In: VІ Міжнар. наук.-практ. конф. "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування", 9–10 травня 2024 року, м. Львів, Львів.

Пойта, І. О., Калініченко, О. О., Саух, І. В. (2024) Методичні рекомендації до написання курсової роботи з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 075 Маркетинг. [Навчальний матеріал]

С

Саух, Ю. П., Саух, І. В. (2024) Діагностика особистісної креативності керівника закладу освіти: визначення та готовність до інноваційної управлінської діяльності. Бізнес Інформ (3). с. 117-128. ISSN 2222-4459

Ф

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2024) Poster як інструмент цифровізації системи управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (34). ISSN 2410-3748

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю .А. (2024) Сучасні цифрові комунікації в системі управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Траєкторія розвитку комунікаційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі в умовах цифрових трансформацій. In: Міжнародна науково-практична конференція «Траєкторія розвитку бізнесу, управління та права в умовах глобальних ризиків», 23-24 травня 2024 року, Київ.

Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А., Фостолович, Р. С. (2024) Комунікаційні процеси в підприємств сфери гостинності за умов цифрових трансформацій. Економіка та суспільство (61).

Фостолович, В. А., Рубан, М. Д. (2024) Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція ефективне управління економікою на світовому, державному та регіональному рівнях.

Фостолович, В. А., Черниш, М. О. (2024) Напрямки та інструменти підвищення медіакультури та медіаграмотності у початковій школі. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.

Цей список був створений у Tue Nov 19 09:23:42 2024 EET.