Вгору на рівень |
Alieksieienko, T., Zelenko, О., Ripka, G., Fostolovych, V., Kyryllova, V., Popova, Y. (2024) Globalisation as a factor in the development of modern education in the European Union and Ukraine. AD ALTA: Journal of Interdisciplinary Research, 1 (14). с. 240-243. ISSN 1804-7890
Ievdokymov, Viktor, Frikel, Andrii, Polishchuk, Volodymyr, Savchuk, Serhii, Клімова, І. О. (2024) Cybercrime and Information Protection in the Field of State Security: Сurrent Threats and Measures for their Prevention. Economic Affairs (69). с. 61-69. ISSN 0976-4666
Ivanenko, Valentyna, Klimova, Inna, Morozov, Vitaly (2024) Swot analysis: navigating sustainability amid uncertainty. Економіка. Управління. Інновації. ISSN 2410-3748
Nastenko, Mariya, Yokhna, Mykola, Kryvoruchko, Oksana, Savitskaya, Maryia, Ivanenko, Valentyna (2024) Servant Leadership in the Service Sector: Linkages with Employee Motivation and Retention. International journal of organizational leadership (13). с. 6-25.
Oneshko, Svitlana, Ivanenko, Valentyna, Tryfonova, Olena, Kozachenko, Anna, Baranets, Hanna (2024) Challenges and Prospects for Auditing and Analysing the Financial Statements of Ukrainian Enterprises during Martial Law. Pacific B usiness R eview (International) (16(10)). с. 87-97.
Іваненко, В. О. (2024) Моделювання франчайзингових платежів у ресторанному бізнесі: обліково-аналітичний аспект. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 30-52. ISSN 2410-3748
Іваненко, В. О., Антипенко, Н. В., Снітко, Ю. М. (2024) Оцінка ефективності програмного забезпечення для фінансового менеджменту: аналіз платформи Quickbooks. Інвестиції: Практика та досвід (23). с. 27-34. ISSN 2306-6814
Іваненко, В. О., Скриннік, В. І., Лукашевич, Ю. Л. (2024) Фінансовий менеджмент у готельно-ресторанній справі: проблеми та перспективи. Академічні візії (31).
Буртовська, В., Клімова, І. О. (2024) Аналіз конкурентоспроможності підприємств сфери послуг й основні напрями її підвищення. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 7-19. ISSN 2410-3748
Калініченко, О. О. (2024) Ціна і її роль в маркетинговому комплексі. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 53-65. ISSN 2410-3748
Кащук, К. М. (2024) Change management methodology: singo model. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 66-78. ISSN 2410-3748
Кащук, К. М. (2024) Innovative technologies as a factor in improving the quality of service organization in the hotel and restaurant business. Економіка. Управління. Інновації (34). с. 50-61. ISSN 2410-3748
Костенко, Ю. О., Іваненко, В. О., Козаченко, А. Ю. (2024) Інтеграція штучного інтелекту до бухгалтерських систем для оптимізації фінансового аналізу. Ефективна економіка (11). ISSN 2307-2105
Кучай, О. В., Мітяєва, Т. Л., Іваненко, В. О. (2024) Marketing management in global tourism: analysis of international strategies and practices. The Science of Tomorrow: Innovative Approaches and Forecast. с. 174-179.
Літовка-Деменіна, С. Г., Григор’єва, Л. В., Кущ, Л. І., Гриндій, О. С., Іваненко, В. О. (2024) Конкурентоспроможність та інноваційний розвиток підприємств готельно-ресторанного і туристичного бізнесу. Наука і техніка сьогодні (39). с. 317-325. ISSN 2786-6025
Мосійчук, І. В. (2024) Теоретичні аспекти розвитку транснаціональних корпорацій в умовах глобальної економічної трансформації. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 108-122. ISSN 2410-3748
Опанащук, Ю. Я. (2024) Засоби державного регулювання якості послуг підприємств сфери туризму: теоретичний синтез. Юридична Україна (7). с. 18-24. ISSN 2308-9636
Пойта, І. О. (2024) Сучасні концепції маркетингового менеджменту. Економіка. Управління. Інновації (35). с. 123-137. ISSN 2410-3748
Саух, Ю. П., Саух, І. В. (2024) Діагностика особистісної креативності керівника закладу освіти: визначення та готовність до інноваційної управлінської діяльності. Бізнес Інформ (3). с. 117-128. ISSN 2222-4459
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, Р. С., Гуртовий, Ю. А. (2024) Poster як інструмент цифровізації системи управління підприємствами готельно-ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (34). ISSN 2410-3748
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А., Фостолович, Р. С. (2024) Комунікаційні процеси в підприємств сфери гостинності за умов цифрових трансформацій. Економіка та суспільство (61).
Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2024) Сучасний програмний продукт в управлінні готельно-ресторанним бізнесом – Poster. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.
Боцян, Т. В., Фостолович, Р. С. (2024) Траєкторія розвитку систем управління готельно-ресторанним бізнесом в умовах цифрових трансформацій. In: Міжнародна науково-практична конференція «Траєкторія розвитку бізнесу, управління та права в умовах глобальних ризиків», 23-24 травня 2024 року, Київ.
Калініченко, О. О., Мосійчук, І. В. (2024) Вплив інфлюенс маркетингу на підприємницьку діяльність. In: VІ Міжнар. наук.-практ. конф. "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування", 9–10 травня 2024 року, м. Львів, Львів.
Калініченко, О. О., Мосійчук, І. В., Пойта, І. О. (2024) Пріоритетні напрями управління діяльністю міжнародних корпорацій в Україні. In: XLVІІ International scientific and practical conference «The Future of Scientific Discoveries: New Trends and Technologies», November 13-15, 2024, Marseille, France.
Калініченко, О. О., Пойта, І. О., Мосійчук, І. В. (2024) Інноваційні інструменти маркетингових комунікацій. In: International scientific-practical conference “Economics, finance, accounting and law: analysis of trends and development prospects”, November 1, 2024, Tampere, Finland.
Мороз, Е. Г., Денчук, П. Н., Іваненко, В. О. (2024) The Impact of Cryptocurrencies and Blockchain Technologies on Accounting and Taxation in Online Trading. In: International Conference on Science, Innovations and Global Solutions.
Пойта, І. О., Білоус, В. (2024) Використання сучасних digital-технологій у менеджменті. In: VІ Міжнар. наук.-практ. конф. "Економіко-соціальні відносини в галузі фізичної культури та сфері обслуговування", 9–10 травня 2024 року, м. Львів, Львів.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Сучасні цифрові комунікації в системі управління підприємств готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Поліпшення комунікаційних процесів як елемент удосконалення системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу. In: Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація, 15-16 лютого 2024 р., м. Харків, Україна.
Фостолович, В. А., Гуртовий, Ю. А. (2024) Траєкторія розвитку комунікаційних процесів у готельно-ресторанному бізнесі в умовах цифрових трансформацій. In: Міжнародна науково-практична конференція «Траєкторія розвитку бізнесу, управління та права в умовах глобальних ризиків», 23-24 травня 2024 року, Київ.
Фостолович, В. А., Маслюківський, Денис (2024) Бренд та його вплив на діяльність підприємств сфери гостинності. In: The 3rd International scientific and practical conference “Science in the modern world: innovations and challenges”, November 21-23, 2024, Toronto, Canada.
Фостолович, В. А., Рубан, М. Д. (2024) Особливості впровадження сучасних технологій управління в підприємстві готельно-ресторанного бізнесу. In: Міжнародна науково-практична конференція ефективне управління економікою на світовому, державному та регіональному рівнях.
Фостолович, В. А., Черниш, М. О. (2024) Напрямки та інструменти підвищення медіакультури та медіаграмотності у початковій школі. In: Міжнародна науково-практична конференція розвиток бізнесу в контексті європейської інтеграції: глобальні виклики, стратегічні пріоритети, реалії та перспективи.
Фостолович, В. А., Черниш, М. О. (2024) Патріотичне виховання учнів в освітньому процесі початкової школи. In: International scientific and practical conference “Future of science: innovations and perspectives”, November 25-27, 2024, Stockholm, Sweden.
Химич, О. В., Агєєва, І. В., Клімова, І. О. (2024) Stabilisation of the Regional Economy in Wartime: Lessons from Past Experiences and Adaptation Strategies. In: World conference on future innovations and sustainable solutions, September 1th – November 1th, 2024, Poland.
Киричук, Г. Є., Слободянюк, С. С., Кириченко, В. В., Боцян, Т. В., Жуковський, О. І., Козловець, М. А., Власюк, І. М., Кривонос, О. М., Попп, М. І., eds. (2024) Геноцид в парадигмі ХХ-ХХІ ст. : міждисциплінарний діалог: матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Житомир, 27 березня 2024 р.). Видавництво Житомирського державного університету імені Івана Франка, Житомир, Україна.
Клімова, І. О., ed. (2024) Збірник тез доповідей VIІІ Міжвузівської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні імперативи економіки та управління в умовах сталого розвитку» (21-22 листопада 2024 року). Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Клімова, І. О., ed. (2024) Збірник тез доповідей ХІІ Міжвузівської студентської науково-практичної інтернет-конференції «Актуальні проблеми менеджменту та маркетингу в ХХІ ст.» (25-26 квітня 2024 року). Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Пойта, І. О., Калініченко, О. О., Саух, І. В. (2024) Методичні рекомендації до написання курсової роботи з фаху для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 075 Маркетинг. [Навчальний матеріал]
Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А. (2024) Кваліфікаційна робота Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно ресторанна справа» ОП «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Павлова, С. І., Боцян, Т. В., Фостолович, В. А., Фостолович, Л. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельно-ресторанної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2024) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої організаційно-економічної практики та підготовки звіту для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанний бізнес». Житомирський державний університет імені Івана Франка.