Ресурси де є установа Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи" і є рік 2025

перехід на Верхній рівень
Виберіть формат: [feed] Atom [feed] RSS 1.0 [feed] RSS 2.0
Групувати за: Автор | Тип ресурсу | Не групувати
Перейти до: S | І | Г | К | М | О | П | Ф
Кількість ресурсів: 20.

S

Sokolova Y., Katunina O., Pysarenko N., Клімова І. О., Kovalchuk O. A. (2025) Using big data to develop digital marketing strategies: a case study. Journal of Theoretical and Applied Information Technology, 103 (8). С. 3084–3095. ISSN 1992-8645

І

Іваненко В. О., Леоновець Є. С. (2025) Управління системою комунікацій підприємства. In: III International Scientific and Practical Conference “Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes”, March 09, 2025, Khmelnytskyi.

Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Безпека харчових продуктів у малому ресторанному бізнесі: виклики та перспективи HACCP. In: VІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством», 25 березня 2025 р., Полтава.

Іваненко В. О., Царюк М. В. (2025) Вплив впровадження системи HACCP на споживчі переваги та лояльність клієнтів ресторанного бізнесу. In: Круглий стіл «Нові реалії повоєнного суспільства України: управління, бізнес, гостинність, культура», 9-10 квітня 2025 р., Дніпро.

Г

Грищенко Є. О. (2025) Визначення потреб у навчанні та розвитку персоналу. In: IX Міжнародна студентська наукова конференція «Модернізація та сучасні українські і світові наукові дослідження», 16 травня 2025 р., Житомир.

К

Калініченко О. О. (2025) Теорія та практика управління якістю та їх вплив на сучасні концепції підприємництва. Економіка. Управління. Інновації (36). С. 146–158. ISSN 2410-3748

Калініченко О. О., Пуга О. В., Когут Б.-Є. А. (2025) Корпоративна соціальна відповідальність підприємств України. In: ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Економіка та підприємництво в умовах сучасних викликів», 5 червня 2025 р., Житомир.

Калініченко О. О., Стриж А. В. (2025) Ділові культури у міжнародному бізнесі. In: ІІІ Всеукраїнська науково-практична Інтернет-конференція «Економіка та підприємництво в умовах сучасних викликів», 5 червня 2025 р., Житомир.

Кащук К. М. (2025) Роль менеджера в реалізації змін. Економіка. Управління. Інновації (36). С. 159–175. ISSN 2410-3748

Клімова І. О., Швабу Ю. І., Сібрук В. Л. (2025) Оцінка впливу екологічного маркетингу на сприйняття бренду споживачами. Актуальні питання економічних наук (11). ISSN 3041-2129

М

Майданюк С. І., Потетюєва М. В., Клімова І. О. (2025) Економічні аспекти війни та конфліктів. Соціальний розвиток: економіко-правові проблеми (4). ISSN 3083-6018

Медвецька Д. М., Фостолович В. А. (2025) Сучасні технології управління якістю у закладах готельно-ресторанного господарства. In: 1 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Perspectives on Science and Economic Progress», 4-6 червня 2025 р., Вільнюс, Литва.

Михальчук С. С. (2025) Складові управління конкурентоспроможністю продукції. In: III International Scientific and Practical Conference “Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes”, March 09, 2025, Khmelnytskyi.

Мицюк А. С., Фостолович В. А. (2025) Сучасні інструменти системи управління закладом готельно-ресторанного бізнесу в умовах військового стану. In: 1 Міжнародна науково-практична конференція «Modern Perspectives on Science and Economic Progress», 4-6 червня 2025 р., Вільнюс, Литва.

Мосійчук І. В., Пойта І. О., Калініченко О. О. (2025) Стратегічні інновації управління як інструмент зниження ризиків у маркетинговій діяльності підприємства. Бізнес Інформ (1). С. 449–455. ISSN 2222-4459

О

Осташевський О. С., Павлова С. І. (2025) Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. Економіка. Управління. Інновації (36). С. 188–198. ISSN 2410-3748

П

Павлова С. І., Василюк Д. О. (2025) Реклама, засоби стимулювання та «паблік рілейшинз» закладу ресторанного господарства. In: III International Scientific and Practical Conference “Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes”, March 09, 2025, Khmelnytskyi.

Павлова С. І., Осташевський О. С. (2025) Управління брендом закладу ресторанного бізнесу. In: III International Scientific and Practical Conference “Innovative technologies of marketing and management in the conditions of transformational changes”, March 09, 2025, Khmelnytskyi.

Ф

Фостолович В. А., Павлова С. І. (2025) Інноваційні підходи до системи управління підприємством сфери гостинності в умовах персоналізації та цифрових трансформацій. Економіка. Управління. Інновації (36). С. 234–249. ISSN 2410-3748

Фостолович В. А., Шалль М. О. (2025) Сучасні підходи до організації обслуговування іноземних туристів у готелях України. In: VIII Міжнародна науково-практична конференція «Current trends in scientific research development», 13-15.03.2025, Бостон, США.

Цей список був створений Tue Jul 1 01:53:43 2025 EEST.