Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, pp. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2
|
Text
Download (529kB) | Preview |
Abstract
Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.
Item Type: | Book Section |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості |
Subjects: | H Social Sciences > H Social Sciences (General) |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Інна Олександрівна Клімова |
Date Deposited: | 13 Oct 2014 09:04 |
Last Modified: | 15 Aug 2015 08:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13040 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |