Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості

Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, pp. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2

[img]
Preview
Text
Download (529kB) | Preview

Abstract

Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.

Item Type: Book Section
Uncontrolled Keywords: інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Інна Олександрівна Клімова
Date Deposited: 13 Oct 2014 09:04
Last Modified: 15 Aug 2015 08:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13040

Actions (login required)

View Item View Item