Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості

Вікарчук, О. І. (2014) Концептуальні засади інноваційного розвитку корпоративної культури на підриємствах харчової промисловості. In: Людський капітал України: демографічні передумови та соціально-економічні чинники формування. ЖДТУ, Житомир ЖДТУ, с. 289-307. ISBN 978-966-683-408-2

[img]
Перегляд
Text
Download (529kB) | Перегляд

Опис

Значна увага приділяється визначенню пріоритетів та конкретизації важелів модернізації сфери соціально-трудових відносин, системи освіти та професійної підготовки, уточненню курсу демографічної, соціальної та економічної політики України.

Тип елементу : Розділ книги
Ключові слова: інноваційний розвиток,корпоративна культура, підприємства харчової промисловості
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 13 Жов 2014 09:04
Останні зміни: 15 Серп 2015 08:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/13040

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу