Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик»

Яценко, С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія (15-16). pp. 97-102.

[img]
Preview
Text
Download (300kB) | Preview

Abstract

Проаналізовано назви продуктів харчування та напоїв, розглянуто етимологію і семантику окремих лексем, зроблено узагальнення щодо важливості цих назв у відтворенні матеріальної культури українського народу.

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: гуцульський діалект, староукраїнська мова, кулінарні назви, лексема
Subjects: P Language and Literature > PG Slavic, Baltic, Albanian languages and literature > Ukrainian
Divisions: Educational and Research Institute of Philology and Journalism > Department of Ukrainian language and methods of its teaching
Depositing User: lab Zhanna Gan'ko
Date Deposited: 21 Jan 2015 14:30
Last Modified: 21 Jan 2015 14:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15068

Actions (login required)

View Item View Item