Яценко, С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія (15-16). pp. 97-102.
|
Text
Download (300kB) | Preview |
Abstract
Проаналізовано назви продуктів харчування та напоїв, розглянуто етимологію і семантику окремих лексем, зроблено узагальнення щодо важливості цих назв у відтворенні матеріальної культури українського народу.
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | гуцульський діалект, староукраїнська мова, кулінарні назви, лексема |
Subjects: | P Language and Literature > PG Slavic, Baltic, Albanian languages and literature > Ukrainian |
Divisions: | Educational and Research Institute of Philology and Journalism > Department of Ukrainian language and methods of its teaching |
Depositing User: | lab Zhanna Gan'ko |
Date Deposited: | 21 Jan 2015 14:30 |
Last Modified: | 21 Jan 2015 14:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15068 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |