Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик»

Яценко, С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія (15-16). с. 97-102.

[img]
Перегляд
Text
Download (300kB) | Перегляд

Опис

Проаналізовано назви продуктів харчування та напоїв, розглянуто етимологію і семантику окремих лексем, зроблено узагальнення щодо важливості цих назв у відтворенні матеріальної культури українського народу.

Тип елементу : Стаття
Ключові слова: гуцульський діалект, староукраїнська мова, кулінарні назви, лексема
Теми: P Мова та література > PG Слов'янська група мов, Балтичні мови, Албанські мови і література > Українська
Підрозділи: Інститут філології і журналістики > Кафедра української мови та методики її навчання
Користувач, що депонує: lab Zhanna Gan'ko
Дата внесення: 21 Січ 2015 14:30
Останні зміни: 21 Січ 2015 14:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15068

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу