Яценко, С. А. (2010) Гуцульські назви продуктів харчування страв і напоїв у романі Петра Шекерика-Доникова «Дідо Іванчик». Вісник Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Філологія (15-16). с. 97-102.
|
Text
Download (300kB) | Перегляд |
Опис
Проаналізовано назви продуктів харчування та напоїв, розглянуто етимологію і семантику окремих лексем, зроблено узагальнення щодо важливості цих назв у відтворенні матеріальної культури українського народу.
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | гуцульський діалект, староукраїнська мова, кулінарні назви, лексема |
Теми: | P Мова та література > PG Слов'янська група мов, Балтичні мови, Албанські мови і література > Українська |
Підрозділи: | Інститут філології і журналістики > Кафедра української мови та методики її навчання |
Користувач, що депонує: | lab Zhanna Gan'ko |
Дата внесення: | 21 Січ 2015 14:30 |
Останні зміни: | 21 Січ 2015 14:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15068 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |