Grundlagen der Informatik (Основи інформатики): Практикум з німецької мови для студентів фізико-математичного факультету спеціальностей «Інформатика», «Математика та інформатика», «Фізика та інформатика»

Фенчук, О. О. (2012) Grundlagen der Informatik (Основи інформатики): Практикум з німецької мови для студентів фізико-математичного факультету спеціальностей «Інформатика», «Математика та інформатика», «Фізика та інформатика». Житомир: Видавництво ЖДУ імені Івана Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (3MB) | Перегляд

Опис

Практикум складається з 8 розділів, текстів для самостійного опрацювання та додатків. Тексти підібрані з оригінальної науково-технічної літератури та містять необхідну термінологію зі спеціальності. До складу розділів входять вправи на закріплення лексико-граматичного матеріалу. Вправи та тести побудовано на мовному матеріалі, який використовується в текстах розділів. Додається підсумковий лексико-граматичний тест для перевірки знань всього курсу. Для студентів неспеціальних факультетів денної, заочної та дистанційної форми навчання, які вивчають інформатику

Тип елементу : Книга
Теми: L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра іноземних мов і новітніх технологій навчання
Користувач, що депонує: Л.П. Макарчук
Дата внесення: 27 Лют 2015 10:20
Останні зміни: 27 Лют 2015 10:20
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/15905

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу