Омельчук В. П. (2016) Аналіз конкурентоспроможності підприємства й основні напрями її підвищення (на матеріалах ТДВ «Житомирські ласощі»). ЖДУ ім. І. Франка.
|
Текст
Download (217kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > HG Фінанси |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | лаборант Наталія Юріївна Бальчук |
Дата подачі: | 06 Черв 2016 09:47 |
Оновлення: | 06 Черв 2016 09:55 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/21271 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |