Павловська, Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації (2 (23)). ISSN 2410-3748
|
Text
Download (622kB) | Preview |
Abstract
Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної продукції
Item Type: | Article |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу |
Subjects: | H Social Sciences > H Social Sciences (General) |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Інна Олександрівна Клімова |
Date Deposited: | 26 Feb 2019 10:14 |
Last Modified: | 26 Feb 2019 10:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |