Конкурентні переваги органічної продукції

Павловська, Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації (2 (23)). ISSN 2410-3748

[img]
Preview
Text
Download (622kB) | Preview

Abstract

Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної продукції

Item Type: Article
Uncontrolled Keywords: органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Анастасія Анатоліївна Ковпака
Date Deposited: 26 Feb 2019 10:14
Last Modified: 26 Feb 2019 10:20
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427

Actions (login required)

View Item View Item