Павловська, Л. Д. (2018) Конкурентні переваги органічної продукції. Економіка. Управління. Інновації (2 (23)). ISSN 2410-3748
|
Text
Download (622kB) | Перегляд |
Опис
Досліджені теоретичні та практичні аспекти забезпечення конкурентних переваг органічної продукції за сучасних умов посилення конкурентної боротьби та глобалізації продовольчого ринку, визначені шляхи зростання конкурентних позицій органічної продукції
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | органічна продукція; конкурентні переваги; конкурентоспроможність; конкуренти; споживачі; диференціація; товар; ринок; комплекс маркетингу |
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 26 Лют 2019 10:14 |
Останні зміни: | 26 Лют 2019 10:20 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/28427 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |