Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства

Іваненко В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.

[img]
Preview
Текст
Download (307kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 20 Вер 2021 13:34
Оновлення: 20 Вер 2021 13:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу