Іваненко В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.
|
Текст
Download (307kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 20 Вер 2021 13:34 |
Оновлення: | 20 Вер 2021 13:34 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |