Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства

Іваненко, В. О. (2019) Методика оцінки незавершеного виробництва на підприємствах ресторанного господарства. Вплив обліку та фінансів на розвиток економічних процесів.

[img]
Перегляд
Text
Download (307kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 20 Вер 2021 13:34
Останні зміни: 20 Вер 2021 13:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33197

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу