Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Павлова, С. І. and Боцян, Т. В. and Лавренчук, В. О. (2021) Методичні рекомендації щодо проходження виробничої готельної практики та підготовки звіту для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім.Івана Франка.

[img]
Preview
Text
Download (475kB) | Preview
Item Type: Other
Subjects: H Social Sciences > H Social Sciences (General)
Divisions: Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business
Depositing User: Інна Олександрівна Клімова
Date Deposited: 05 Oct 2021 20:42
Last Modified: 05 Nov 2021 12:34
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33253

Actions (login required)

View Item View Item