Nesterchuk I., Osipchuk A., Bondarenko E., Trusij O. (2021) Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine. GeoJournal of Tourism and Geosites. ISSN 2065-1198.
Preview
Скопус 4.pdf
Завантажити (945kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття |
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
| Користувач: | Кафедра екології та географії |
| Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:26 |
| Оновлення: | 31 Січ 2022 11:26 |
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33670 |
| ДСТУ 8302:2015: | Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine / I. Nesterchuk та ін. GeoJournal of Tourism and Geosites. 2021. |


