Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine

Nesterchuk I., Osipchuk A., Bondarenko E., Trusij O. (2021) Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine. GeoJournal of Tourism and Geosites.. ISSN 2065-1198.

[thumbnail of Скопус 4.pdf]
Preview
Текст
Скопус 4.pdf

Завантажити (945kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:26
Оновлення: 31 Січ 2022 09:26
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33670
ДСТУ 8302:2015: Elaboration of an optimal model for the development of gastronomic tourism in the right-bank Polissia of Ukraine / Nesterchuk I. та ін. GeoJournal of Tourism and Geosites. 2021..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу