Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. С. 193–200.

[img]
Preview
Текст
Download (2MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики.
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:27
Оновлення: 31 Січ 2022 09:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу