Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. С. 193–200.
|
Текст
Download (2MB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики. |
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 09:27 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 09:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |