Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики

Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. с. 193-200.

[img]
Перегляд
Text
Download (2MB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Ключові слова: гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики.
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 31 Січ 2022 09:27
Останні зміни: 31 Січ 2022 09:30
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу