Нестерчук, І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. с. 193-200.
|
Text
Download (2MB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики. |
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач, що депонує: | ekology |
Дата внесення: | 31 Січ 2022 09:27 |
Останні зміни: | 31 Січ 2022 09:30 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |