Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики

Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету.. С. 193–200.

[thumbnail of 2. Наук. вісник ХДУ 2017 Вип. 6-193-200 (1).pdf]
Preview
Текст
2. Наук. вісник ХДУ 2017 Вип. 6-193-200 (1).pdf

Завантажити (2MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Ключові слова: гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики.
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 09:27
Оновлення: 31 Січ 2022 09:30
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. 2017.. С. 193–200.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу