Нестерчук І. К. (2017) Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету.. С. 193–200.
Preview
2. Наук. вісник ХДУ 2017 Вип. 6-193-200 (1).pdf
Завантажити (2MB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Ключові слова: | гастрономічний туризм, Правобережне Полісся, етнокультурні феномени, традиції харчування поліщуків, обрядова їжа, напої, соціально економічні передумови розвитку культури споживання їжі, гастрономічні практики. |
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 09:27 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 09:30 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33672 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Гастрономічний туризм: історія, теорія і сучасні практики. Науковий вісник Херсонського державного університету. 2017.. С. 193–200. |