Нестерчук, І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Серія: Географічні науки. ISSN 1729-360Х
|
Text
Download (656kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Стаття |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач, що депонує: | ekology |
Дата внесення: | 31 Січ 2022 11:16 |
Останні зміни: | 31 Січ 2022 11:16 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |