Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. ISSN 1729-360X
|
Текст
Download (656kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:16 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:16 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |