Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту

Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. ISSN 1729-360X

[img]
Preview
Текст
Download (656kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:16
Оновлення: 31 Січ 2022 11:16
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу