Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. ISSN 1729-360X.
Preview
14. Східноєвроп. нац. унів. ім. Л. Укрк. ВІСНИК-2019-Груд-МАКЕТ(1)_removed.pdf
Завантажити (656kB) | Preview
| Тип ресурсу: | Стаття | 
|---|---|
| Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) | 
| Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії | 
| Користувач: | Кафедра екології та географії | 
| Дата подачі: | 31 Січ 2022 13:16 | 
| Оновлення: | 31 Січ 2022 13:16 | 
| URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686 | 
| ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. 2019. | 


