Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.. ISSN 1729-360X.
Preview
14. Східноєвроп. нац. унів. ім. Л. Укрк. ВІСНИК-2019-Груд-МАКЕТ(1)_removed.pdf
Завантажити (656kB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 31 Січ 2022 11:16 |
Оновлення: | 31 Січ 2022 11:16 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. 2019.. |