Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту

Нестерчук І. К. (2019) Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.. ISSN 1729-360X.

[thumbnail of 14. Східноєвроп. нац. унів. ім. Л. Укрк.  ВІСНИК-2019-Груд-МАКЕТ(1)_removed.pdf]
Preview
Текст
14. Східноєвроп. нац. унів. ім. Л. Укрк. ВІСНИК-2019-Груд-МАКЕТ(1)_removed.pdf

Завантажити (656kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:16
Оновлення: 31 Січ 2022 11:16
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33686
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Методологія розвитку індустрії гастрономічного туризму на основі кластерного підходу з врахуванням специфіки туристського продукту. Науковий вісник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки. 2019..

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу