Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів

Нестерчук І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

[img]
Preview
Текст
Download (342kB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 31 Січ 2022 11:16
Оновлення: 31 Січ 2022 11:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33687

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу