Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів

Нестерчук, І. К. (2019) Спеціалізація території як ключова ознака гастрономічних туристичних продуктів. Наукові записки Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Серія: Географія. ISSN 2312-2110

[img]
Перегляд
Text
Download (342kB) | Перегляд
Тип елементу : Стаття
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Підрозділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач, що депонує: ekology
Дата внесення: 31 Січ 2022 11:16
Останні зміни: 31 Січ 2022 11:23
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33687

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу