Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся

Нестерчук І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. С. 82–89.

[img]
Preview
Текст
Download (8MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 01 Лют 2022 10:44
Оновлення: 01 Лют 2022 10:46
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу