Нестерчук І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України.. С. 82–89.
Preview
Тези_ 2.pdf
Завантажити (8MB) | Preview
Тип ресурсу: | Стаття |
---|---|
Класифікатор: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Відділи: | Природничий факультет > Кафедра екології та географії |
Користувач: | Кафедра екології та географії |
Дата подачі: | 01 Лют 2022 10:44 |
Оновлення: | 01 Лют 2022 10:46 |
URI: | https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724 |
ДСТУ 8302:2015: | Нестерчук І. К. Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. 2021.. С. 82–89. |