Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся

Нестерчук І. К. (2021) Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України.. С. 82–89.

[thumbnail of Тези_ 2.pdf]
Preview
Текст
Тези_ 2.pdf

Завантажити (8MB) | Preview
Тип ресурсу: Стаття
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Відділи: Природничий факультет > Кафедра екології та географії
Користувач: Кафедра екології та географії
Дата подачі: 01 Лют 2022 10:44
Оновлення: 01 Лют 2022 10:46
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/33724
ДСТУ 8302:2015: Нестерчук І. К. Розроблення оптимальної моделі розвитку гастрономічного туризму Українського Правобережного Полісся. Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України. 2021.. С. 82–89.

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу