Удосконалення рецептури парфумерної продукції

Порхун Л. В., Авдєєва О. Ю. (2022) Удосконалення рецептури парфумерної продукції. In: XХIІI Міжнародна конференція студентів, аспірантів та молодих вчених "Сучасні проблеми хімії", 18-20 травня 2022 року, Київ.

[img]
Preview
Текст
Download (265kB) | Preview
Тип ресурсу: Доповідь на конференції або симпозіумі (Інше)
Класифікатор: Q Наука > QD Хімія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Микола Володимирович Чайка
Дата подачі: 15 Черв 2022 21:26
Оновлення: 15 Черв 2022 21:26
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34119

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу