Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О.В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
|
Text
Download (401kB) | Preview |
Item Type: | Other |
---|---|
Subjects: | H Social Sciences > H Social Sciences (General) |
Divisions: | Faculty of Socio-Psychological > Department of Economics, Management, Marketing and Hotel and Restaurant Business |
Depositing User: | Інна Олександрівна Клімова |
Date Deposited: | 17 Nov 2022 10:43 |
Last Modified: | 17 Nov 2022 10:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |