Боцян Т. В., Павлова С. І., Іваненко В. О., Дєнічева О. В., Фостолович В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.
|
Текст
Download (401kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Інше |
---|---|
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 17 Лист 2022 10:43 |
Оновлення: | 17 Лист 2022 10:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |