Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Іваненко, В. О., Дєнічева, О. В., Фостолович, В. А. (2022) Методичні вказівки з підготовки до атестаційного екзамену з готельно-ресторанної справи здобувачами вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». ЖДУ ім. І. Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (401kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 17 Лист 2022 10:43
Останні зміни: 17 Лист 2022 10:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/34721

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу