Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти

Денисюк Р. О., Євдоченко О. С., Писаренко С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Навчальний матеріал]

[img]
Preview
Текст
Download (683kB) | Preview

Анотація

В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.

Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Ключові слова: харчова хімія, інструктивно-методичні рекомендації, лабораторні заняття, хімія харчових продуктів
Класифікатор: H Соціальні науки > HF Торгівля
L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта
Q Наука > QD Хімія
T Технологія > TP Хімічна технологія
Відділи: Природничий факультет > Кафедра хімії
Користувач: Роман Олександрович Денисюк
Дата подачі: 23 Січ 2023 11:41
Оновлення: 17 Лют 2023 14:29
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35895

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу