Денисюк, Р. О., Євдоченко, О. С., Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Навчальний матеріал]
|
Text
Download (683kB) | Перегляд |
Опис
В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.
Тип елементу : | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | харчова хімія, інструктивно-методичні рекомендації, лабораторні заняття, хімія харчових продуктів |
Теми: | H Соціальні науки > HF Торгівля L Освіта > LB Теорія і практика освіти > LB2300 Вища освіта Q Наука > QD Хімія T Технологія > TP Хімічна технологія |
Підрозділи: | Природничий факультет > Кафедра хімії |
Користувач, що депонує: | к.х.н Роман Денисюк |
Дата внесення: | 23 Січ 2023 11:41 |
Останні зміни: | 17 Лют 2023 14:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35895 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |