Денисюк, Р. О., Євдоченко, О. С., Писаренко, С. В. (2022) Інструктивно-методичні матеріали до лабораторних занять з обов’язкової освітньої компоненти ”Харчова хімія” для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти. [Teaching Resource]
|
Text
Download (683kB) | Preview |
Abstract
В інструктивно-методичних матеріалах до лабораторних занять приводяться інструкції до виконання лабораторних робіт відповідно до програм з освітньої компоненти харчова хімія для здобувачів вищої освіти спеціальностей сфери обслуговування. Підготовлено вказівки до виконання лабораторних робіт, завдання для самопідготовки та індивідуальні завдання. Розроблено форми для запису результатів експериментальних досліджень для кожної роботи.
Item Type: | Teaching Resource |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | харчова хімія, інструктивно-методичні рекомендації, лабораторні заняття, хімія харчових продуктів |
Subjects: | H Social Sciences > HF Commerce L Education > LB Theory and practice of education > LB2300 Higher Education Q Science > QD Chemistry T Technology > TP Chemical technology |
Divisions: | Faculty of Natural Sciences > Department of Chemistry |
Depositing User: | к.х.н Роман Денисюк |
Date Deposited: | 23 Jan 2023 11:41 |
Last Modified: | 17 Feb 2023 14:29 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35895 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |