Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Боцян Т. В., Павлова С. І., Фостолович В. А., Іваненко В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Preview
Текст
Download (551kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 31 Січ 2023 10:23
Оновлення: 11 Лип 2024 07:16
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу