Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа»

Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.

[img]
Перегляд
Text
Download (551kB) | Перегляд
Тип елементу : Інший
Теми: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 31 Січ 2023 10:23
Останні зміни: 11 Лип 2024 07:16
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу