Боцян, Т. В., Павлова, С. І., Фостолович, В. А., Іваненко, В. О. (2023) Методичні рекомендації щодо підготовки та захисту кваліфікаційної роботи здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа». Житомирський державний університет імені Івана Франка.
|
Text
Download (551kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 31 Січ 2023 10:23 |
Останні зміни: | 11 Лип 2024 07:16 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35967 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |