Павлова, С. І., Боцян, Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ЖДУ ім. І. Франка.
|
Text
Download (440kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Інший |
---|---|
Теми: | L Освіта > L Освіта (Загальне) |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 31 Січ 2023 10:23 |
Останні зміни: | 31 Січ 2023 10:23 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35968 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |