Електронна бібліотека Житомирського державного університету

Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

Павлова С. І., Боцян Т. В. (2023) Методичні вказівки до виконання та захисту курсової роботи з освітньої компоненти управління готелем/управління рестораном здобувачами першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа. ЖДУ ім. І. Франка.

[thumbnail of Методичка КР Управління (1).pdf]
Preview
Текст
Методичка КР Управління (1).pdf

Завантажити (440kB) | Preview
Тип ресурсу: Інше
Класифікатор: L Освіта > L Освіта (Загальне)
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 31 Січ 2023 10:23
Оновлення: 31 Січ 2023 10:23
URI: https://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/35968

Дії ​​(потрібно ввійти)

Оглянути опис ресурсу
Оглянути опис ресурсу