Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти практикум з мовної комунікацї (німецька мова)

Ліпісовецька, О. М., Борова, Л. О., Мальченко, М. С. (2023) Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти практикум з мовної комунікацї (німецька мова). [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (3MB) | Перегляд

Опис

Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти «Практикум з мовної комунікації (німецька мова)» / Укладачі: О. М. Ліпісовецька, М. С. Мальченко, Л. О. Борова. Житомир: Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2023. 96с. Інструктивно-методичні матеріали до організації самостійної та індивідуальної роботи вибіркової освітньої компоненти «Практикум з мовної комунікації (німецька мова)» укладено для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 01 Освіта/Педагогіка, спеціальності 014 Середня освіта, спеціалізації 014.021 Середня освіта (Англійська мова і література) денної форми навчання.

Тип елементу : Навчальний матеріал
Теми: P Мова та література > PD Німецькі мови
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра германської філології та зарубіжної літератури
Користувач, що депонує: Викладач Олена Ліпісовецька
Дата внесення: 29 Трав 2023 08:52
Останні зміни: 29 Трав 2023 08:52
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/36921

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу