Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі

Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]

[img]
Preview
Текст
Download (752kB) | Preview
Тип ресурсу: Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, бухгалтерський облік, методичні рекомендації
Класифікатор: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Відділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач: Інна Олександрівна Клімова
Дата подачі: 26 Черв 2023 13:42
Оновлення: 26 Черв 2023 13:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553

Actions (login required)

Оглянути опис ресурсу Оглянути опис ресурсу