Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]
|
Text
Download (752kB) | Перегляд |
Тип елементу : | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, бухгалтерський облік, методичні рекомендації |
Теми: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Підрозділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач, що депонує: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата внесення: | 26 Черв 2023 13:42 |
Останні зміни: | 26 Черв 2023 13:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553 |
Actions (login required)
Перегляд елементу |