Фостолович В. А., Боцян Т. В., Павлова С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]
|
Текст
Download (752kB) | Preview |
Тип ресурсу: | Навчальний матеріал |
---|---|
Ключові слова: | готельно-ресторанна справа, бухгалтерський облік, методичні рекомендації |
Класифікатор: | H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне) |
Відділи: | Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи |
Користувач: | Інна Олександрівна Клімова |
Дата подачі: | 26 Черв 2023 13:42 |
Оновлення: | 26 Черв 2023 13:43 |
URI: | http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553 |
Actions (login required)
![]() |
Оглянути опис ресурсу |