Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі

Фостолович, В. А., Боцян, Т. В., Павлова, С. І. (2023) Методичні рекомендації для підготовки до практичних занять з освітньої компоненти Облік в готельно-ресторанному бізнесі. [Навчальний матеріал]

[img]
Перегляд
Text
Download (752kB) | Перегляд
Тип елементу : Навчальний матеріал
Ключові слова: готельно-ресторанна справа, бухгалтерський облік, методичні рекомендації
Теми: H Соціальні науки > H Соціальні науки (Загальне)
Підрозділи: Соціально-психологічний факультет > Кафедра економіки, менеджменту, маркетингу та готельно-ресторанної справи
Користувач, що депонує: Інна Олександрівна Клімова
Дата внесення: 26 Черв 2023 13:42
Останні зміни: 26 Черв 2023 13:43
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37553

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу