Методичні рекомендації до організації самостійної та індивідуальної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Комунікативні стратегії німецької мови» (за темою «Erfolge und Niederlagen»)

Борова, Л. О., Мальченко, М. С., Прищепа, О. П. (2023) Методичні рекомендації до організації самостійної та індивідуальної роботи для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти з дисципліни «Комунікативні стратегії німецької мови» (за темою «Erfolge und Niederlagen»). Житомирський державний університет імені Івана Франка, Україна.

[img]
Перегляд
pdf
Download (664kB) | Перегляд

Опис

Методичні рекомендації включають матеріал з практичного курсу німецької мови для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти і є доповненням до підручників та посібників з предмету «Комунікативні стратегії німецької мови». Методичні рекомендації містять логічно побудований набір практичних завдань, що сприяють ефективній організації самостійної та індивідуальної роботи здобувачів з курсу німецької мови.

Тип елементу : Інший
Ключові слова: методичні рекомендації, самостійна робота, індивідуальна робота, магістерський рівень, комунікативні стратегії, німецька мова
Теми: P Мова та література > PD Німецькі мови
Підрозділи: Інститут іноземної філології > Кафедра германської філології та зарубіжної літератури
Користувач, що депонує: доцент Олена Прищепа
Дата внесення: 29 Черв 2023 21:31
Останні зміни: 29 Черв 2023 21:31
URI: http://eprints.zu.edu.ua/id/eprint/37604

Actions (login required)

Перегляд елементу Перегляд елементу